lördag 27 mars 2010

Lördag

Upplagd av Amy kl. 17:29
Med tanke på vädret så har vi inte ens haft en tanke på att gå ut idag. Inte ens tagit på oss vanliga kläder.. Går runt i myskläder både jag och pojkarna.
Oliwer har tittat på två filmer och målat massa idag. Elliot har busat massa. Själv har jag städat hela lägenheten och möblerat om lite till i pojkarnas rum, allt för att få så stor lekyta som möjligt. Nu är jag nog nöjd, tror jag!

Har även snickrat ihop en hörnhylla vi ska ha i vardagsrummet med växter på. Ska bara köpa växter också sen ska jag ta en bild så ni får se resultatet :).

Känns ändå som jag har fått gjort en hel del nytta idag. Skönt det. Finns inget värre än när dagen bara går och man inte gjort någonting alls.

Om en timma kommer David hem och då ska vi åka hem till mamma och pappa och äta middag. Ska bli riktigt gott och framför allt skönt att slippa laga mat själv för en gångs skull.

Elliot sover nu så bäst att göra klart det sista medan man kan. När han är vaken finns det inte mycket tid till annat än att just vara med honom ;)

Hoppas ni alla har en bra lördag.

Förresten, ska ni släcka ikväll på earth hour?
Vi brukar alltid göra det men denna gången är vi nog inte hemma. Men släckt lär det ju vara här hemma iaf :D. Får väl släcka lamporna hemma hos mamma och pappa istället!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea