söndag 21 februari 2010

Badat

Upplagd av Amy kl. 13:53
Vi tog barnen och åkte till en simhall förut. Båda pojkarna var överlyckliga när vi kom in. Elliot badar ju varje vecka så han är ju van men Oliwer har inte badat på länge. Han hoppade från kanten, simmade själv med armpuffar, åkte rutschkanor och busade i lekvattenlandet. Äventyrsbadet var en hit tyckte Oliwer. Han var inte det minsta rädd för att åka stora rutschkanor som gick hur fort som helstoch branta kurvor med tunnlar och allt. Ville bara åka mer och mer hela tiden.
Elliot visade sina färdigheter han lärt sig på babysimmet för David, så duktig så.

Oliwer var förövrigt utan blöja på vägen dit, där och på vägen hem. Inte en olycka har hänt!

Nu sover båda pojkarna gott efter lunchen. Oliwer utan blöja... Får se när nästa blöja åker på. Antagligen inte mer idag iaf!

Ikväll åker vi till mamma och pappa på middag :)

5 kommentarer:

Malin, alice & lowes mamma sa...

Roligt och bada :D

josefin sa...

Vad skoj med bad, vi ska också bada i veckan hade jag tänkt :) Härligt att det går så bra utan blöja!

Stina sa...

Vad duktigt! Härligt när de blir blöjfria! JAg pluggar i Malmö. Trivs inte såär jättebra med utbildningen, hade tänkt byta till Lund, men nu har jag bara ett år kvar (efter mammaledigheten) så jag kan lika gärna avsluta där.

Vilken termin är du inne på?

KRAM

Sofia sa...

Jo tydligen har dom det. Tyvärr så är vår vagn trasig vid fotstödet (fast det kanske dom flesta är?) så vi valde att sätta priset lite lägre då de annonse vi sett även innehållt typ åkpåsar och sidoväskorna för 4500-5000:-

Sandrah sa...

Kul med äventyrsbad!!

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea