måndag 23 augusti 2010

Nya snuttisar

Upplagd av Amy kl. 07:20
Då både Oliwer och Elliot älskar sina snuttefiltar (speciellt Elliot) så kan det vara en bra ide att ha ett par att växla med.
Elliot är väldigt duktig på att kasta ut saker från vagnen och om snutten skulle vara borta på kvällen så har vi ett problem. Så jag la en beställning från denna butiken.
Ptroligt bra service måste jag säga! Dom beställde in Elliots snutte då dom inte hade just det djuret :). Och snabbt gick det med! Sånt gillar jag..

Barnen var iaf glada över sina nya snuttar. Oliwer speciellt så han visar alla att det står hans namn på. För det var ju det som var själva grejen. Det är brodyr på dom :)
Hur bra som helst när man tex är på öppna förskolan och det är fler som har likadana.

Visst blev dom söta?

5 kommentarer:

sara - tävlingar, rabatter och en massa galla. sa...

Ååå så fina, kommer det tävling snart må tro med?

Josefin sa...

Jättesöta och så bra med namn på :-)

Stina sa...

Smart! Bella älskar sin kaninsnutte (också dinglis) och hon har redan gjort av med en... Kanske skulle beställa en med namn på?

Linnea sa...

åh du hittade det:-D Hittade tyvärr inte mailet från då jag beställde Annies Pelle:-)

Snart är de uppe i samma antal som Annie;-) Pelle måste vart den bästa "välkommen till världen" present ni gett någon, och absolut mest uppskattad;-)

-fam bus- sa...

Så fint! :)

jaaa, visst kanske en tjej kan ha de skorna oxå. men jag tycker nog de är liiite pojkiga ;) hehe Hade gärna köpt ett par vit-rosa med rosetter på eller nått. hehe

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea