onsdag 9 december 2009

Krassliga barn

Upplagd av Amy kl. 17:30
Oliwer vaknade ju vid 10.30 imorse och redan då förstod jag att allt inte stod helt rätt till. Han kom upp och var hur snorig som helst. Dessutom var ögonen jätte kletiga.
Elliot fortsatte på sitt humör som han hade igårkväll. Han skrek, skrek och skrek. Inget var bättre än det andra.
Ringde bvc och frågade vad dom tyckte och tänkte.
Oliwer var ingen fara med då han är snuvig sa dom. Tydligen vanligt att förkylningen sätter sig på ögonen när dom är små. Bara att tvätta med ljummet vatten.
Sen bad dom mig att trycka på Elliots öron litegrann och Elliot blev jätte ledsen. Så hon ville att vi skulle komma in till en läkare.
Efter ca 5 timmar vakentid så somnade Elliot här hos mig och sov i 2 timmar. Efter det var han bra mycket piggare och var super glad. Kändes ju lagom nödvändigt att gå till läkaren med honom då. (men så är det ju alltid att barnen blir friska lagom tills man kommer till läkaren).
Men vi åkte iaf iväg vid 16 och kollade upp hans öron. Och som jag misstänkte så såg hon inget fel på honom. Lyssnade på hans lungor och tittade i hals samt öron. Men nepp inget fel på honom.
Hon sa att han ev. hade ont i öronen utan trycket från näsan. Men nu är han inte lika täpt heller. Men det är väl bra det :) Skönt att han är frisk. Hoppas hoppas han sover bättre i natt bara!

1 kommentarer:

Carolina sa...

Hoppas de mår bättre snart!

Vinnaren av Bellios jultofflor finns nu presenterad i bloggen, kika in och se om det blev du?!
Glöm inte fortsätt följa Julkalender, finns MÅNGA fina priser kvar att vinna! ;) Kram Carolina

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea