onsdag 9 december 2009

God morgon!

Upplagd av Amy kl. 09:35
Natten har inte varit den bästa kan jag inte påstå! Elliot somnade vid 21.30 men vaknade vid 23.30 igen och var klarvaken. Skrattade och var super glad. Inte bästa tiden på dygnet tyckte mamma och pappa.
Vi gick och la oss men när vi gjorde det blev han skit förbannad. Ville vara vaken och busa. Inte fören vid 01 somnade han om, puh. Inte nog med det så somnade han på min sida så jag fick knö med halva kroppen utanför sängen och ett knä i golvet. Hur bra sover man då? Men ville inte flytta på honom för han sov så ytligt.
Sen vaknade han vid 4 och skulle ha mat. Var ju lagom road av att ge honom det, ville ju bara sova när han äntligen flyttats lite åt Davids håll.
Sen sov han till 8.30 och ville absolut inte ligga i sängen längre. Oliwer sover fortfarande så det var ju skit att Elliot inte kunde passat på att sova länge idag också. Det skulle vi båda behöva!

Igår var Sara och barnen här. Det var super kul :). Barnen busade och hade kul nästan hela tiden. Men lite småbåk blir det väl alltid när dom är i den åldern :)

2 kommentarer:

sara sa...

Leo smittar av sig ;-)
tack för igår

Sandrah sa...

Haha får vi se hur barnen beter sig nästa helg då ;)

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea