onsdag 16 december 2009

Igår och idag

Upplagd av Amy kl. 19:14
Igår hade vi fullt upp å jag hann inte sitta vid datorn alls. Först hade jag en skrikande Elliot i ca 3 timmar på morgonen så vi kom inte iväg som vi skulle alls. Åkte in till stan och köpte lite julklappar och efter det åkte vi direkt till Oliwers julavslutning.
Dom sjöng och visade bilder från året :). Så söta dom är.

Idag har vi vart hos en kompis och hälsat på. Hon har två pojkar i samma ålder som mina så det är kul.
Oliwer var ju dock som vanligt och skrek hysterisk så fort någon närmar sig honom. Konstigt det där. Vissa går jätte bra och vissa fungerar inte alls.
Så fort någon rör en leksak som ligger 1 meter ifrån honom så skriker han "Oliwer ska ha den!"... Suck suck suck. Det där med att dela med sig är inte direkt lätt att lära ut.
Efter det så började dom bråka om en jätte stor boll som båda skulle ha istället för att sparka den till varandra.
Efter det så räckte det att Thore pillade på Oliwer så skrek han i högan sky. Fick iaf jätte god mat där och vi hade trevligt :P. De små pojkarna skötte sig däremot jätte bra, tur det!
Efter maten gick vi hem för då hade jag fått nog av Oliwers utbrott.
När ska detta gå över? och HUR förklarar man för en 2 åring att man måste dela på alla leksaker?

3 kommentarer:

Sandrah sa...

Han får dela med sig när Devin kommer ;)

sara sa...

inte närmsta tiden? ebba är sådan än ;)

vf sa...

säg att leksaken INTE är HANS och att han INTE bestämmer. sen tar du upp två leksaker eller så, och "delar ut". och typ säger "nu får du leka med den här och han med den här" (leksaken de bägge vill ha kan man lägga undan så länge). så att han ser att det är den vuxne som bestämmer. detta kan bidra till att han ser att allt inte är "hans" och att man inte alltid kan få som man vill. öva på detta varenda gång så släpper det förhoppningsvis :)

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea