tisdag 18 augusti 2009

Meandi

Upplagd av Amy kl. 07:59
Igår var jag med pojkarna hos Sara på meandi party. Det blev inte direkt ett nöje! Båda barnen visade upp sina bästa sidor. Elliot var missnöjd med det mesta så var ju tvungen att bära runt på honom.
Oliwer trotsade trotsade och trotsade. Skrek hysteriskt för precis allt. Om Ebba kom för nära, om leksakerna inte gjorde precis som han tänkt dig, när han inte fick fler kakor, när jag satt på stolen och inte var med honom, när han inte kom upp på en pall, när drickan var slut och så vidare...
Fy vad pinsamt. Alla trodde nog att jag hade världens skitunge. Han som nästan alltid är en så snäll kille! Han överröstade nog alla 90% av tiden. Blev raka vägen i säng för honom när vi kom hem kan jag lova!
Vad sjutton ska man göra när det är så här?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad lugn du. Alla barn har sådana dagar. Värst är det för dem som väntar med sina utbrott tills de blir tonåringar! Haha!! Oliwer är en bra unge. KRAM!

Sandrah sa...

Usch det är så hemskt när de är på det humöret. Dock har ju alla människor sämre dagar.

Carolina sa...

Inte kul när de är på sådant humör när man är iväg - men det känns som det ofta är så, ska man göra något så ska barnen protestera! ;) Det går över!! kram

zasata sa...

Det var ingen som brydde sig endå. Alla har ju barn eller skall få och vet hur det är!
Ebba har idag haft en sådan dag. kan man slänga ut dom och be dom flytta när dom är 2?

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea