fredag 10 april 2009

Kalas och sjukhus

Upplagd av Amy kl. 11:44
Igår fyllde ju Davids pappa Lars år så vi åkte dit och åt lite tårta och så. Oliwer va pigg hela dagen igår utan feber. Men vid 20 ca så slog det till igen. Han blev jätte varm och helt utslagen. Låg bara i sin vagn och vägrade dricka/äta.
Sen började han peka i munnen och då såg jag att han hade stora lila blåsor på sidorna av tungan :S. Så vi ringde till sjukvårdsupplysningen som tyckte vi skulle åka in då inte ens alvedon hjälpte mot febern.
Väl där så blev ju såklart Oliwer mycket piggare. Tog tydligen 2,5 h för alvedonen att verka. Men läkaren tittade i munnen på honom iaf och konstaterade att han har fått virusinfektion och det blir blåsor i munnen utav det viruset. Stackarn.
Sen åkte vi hem vid 22 och Oliwer somnade som en stock. Sov väl ganska gott fram till 00.00 då han va kokhet igen och då fick han ipren som vi fått från läkaren och en flaska välling gick som tur var ner. Sen sov han gott hela natten! Han kom upp 7.30 glad som bara den! Skönt!
Så nu märker jag inget fel på honom längre, blåsorna är nästan helt borta och han springer runt och busar som han brukar. Dock vill han fortfarande bara dricka välling!!
Men antar att det är bättre att han äter välling än inget alls. Känns bara som att vi drar ut energi från oss båda om vi ska sitta och bråka om maten. Så välling får det bli tills han vill ha annat igen. Hoppas nu bara inte att han får feber ikväll igen min älskling! Gillar inte att se honom så sju :(

Hoppas nu att alla har en trevlig helg :D. UNDERBART VÄDER!

3 kommentarer:

Sandrah sa...

Kanske gör ont med blåsorna och då vill man ju inte äta någonting alls.

Carolina sa...

Sv: Åh, det där med tårtorna lät ju intressant - har hon någon hemsida eller så? Eller vart kan man se tårtor hon gjort o få veta priser? :)

elvina sa...

usch, stackarn! Härligt att han mår bättre, de där blåsorna måste ju vara hemst jobbigt att ha ><

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea