fredag 15 augusti 2008

Borås djurpark, knalleland och getingar

Upplagd av Amy kl. 23:50
Ja idag har vi hunnit med en massa. Tänkte åka ganska tidigt imorse men båda glömde ställa klockan så vi vaknade först vid 10.00 då Oliwer vaknade. Gjorde oss iordning och sen åkte vi iväg. Postade mina semper koder på vägen. Har samla till en skötväska till den nya vagnen. Den skötväskan jag har nu är ganska sliten efter 10,5 månader (vilket han är idag). Den är ju ganska välanvänd.
Kom iaf fram till Borås vid 12.00. Gav Oliwer lunch och åt varsin cheesburgare. Men det gick seriöst inte att sitta stilla så vi fick gå omkring och äta för att slippa getingarna någorlunda! HEMSKA dom där små liven!
Väl inne på djurparken så var Oliwer super glad. Han älskade att titta på alla djuren, pekade och skrattade hela tiden! Roligast var nog girafferna eller kanske elefanterna. Såg den lilla nyfödda bebiselefanten, så söt.

Träffade ganska oväntat Sara, Tobbe och Ebba där också. Vi tittade på när björnarna och sälarna matades ihop.
Sen när vi klappat getter och grisar på barnens zoo så slocknade Oliwer som en sten.

Vi fortsatte ner till Knalleland för att titta i affärer medans Oliwer sov klart. På vägen dit skulle vi åka en hiss för att komma över en stor väg. Men hissen fungerade inte så vi fick bära vagnen upp för trapporna. Halvägs upp så sätter jag handen på räcket och RAKT PÅ EN GETING! AJ! Så nu är hela min tumme lika stor som tre vanliga tummar! Nu hatar jag dem äckliga små liven ännu mera!
Trots det så blev det en jätte lyckad dag! Fint väder fick vi också. Nu ska jag sova för jag är trött och har ont i tummen. Sov gott

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför skulle man inte ta bedövningen då?

Anonym sa...

köpte du något skoj?

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea