lördag 5 februari 2011

När dom inte ser passar jag på...

Upplagd av Amy kl. 17:40

Elliot passar på att göra det mesta man inte får göra när mamma och pappa har fullt upp med annat..

Hittade Elliot i köket just....

4 kommentarer:

Sandrah mamma till Devin & Vilde sa...

Busunge!

Malin - Mamma till Alice & Lowe sa...

Hahaha busunge!! :D

zasata sa...

hehe, skönt det inte bara är vi som har fullt upp ibland!

Stina sa...

Sådär gör Bella också... Hon plockar ut och vi ställer in. Lillebror är så söt med en massa mörkt hår!!!

Ang amningen så ger jag Lillasyster bröstet jätteofta. Hon äter bra i några minuter men börjar sen skrika hysteriskt. Jag kämpar med bröstet men hon totalbägrar. Därför ger vi henne tillägg på kopp eller denna specialflaska. Amningsmott. menar att jag inte har tillräckligt med mjölk för att göra henne nöjd och vissa barn blir frustrerade som Lillasyster och hjälper inte mamman att öka produktionen av mjölk. Det jag gör nu är att jag pumpar så ofta jag kan. Ammar så fort hon vill ha eller visar minsta tecken på sugbehov och när hon skriker besinningslöst ger vi henne den utpumpade mjölken eller ersättning bara precis så att det stillar henne för att åter ge bröstet.

Det är mycket jobb men jag gör dey så länge det känns bra. Jag önskar bara att hon ville ta bröstet trots att där inte kommer så mycket mjölk så att min produktion ökade av hennes sugande.

Flaskan är toppen eftersom den inte stör amningen men jag koppar ändå mest då det behövs för jag vill verkligen amma!!! Du som har tre kanske har några tips på vad man kan göra när barnen skriker vid bröstet? Kram Stina

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea