onsdag 9 november 2011

Här händer det grejer!

Upplagd av Amy kl. 23:33
Elliot, senaste bilden från fotografen.

Elliot är inne i en riktig utvecklingsperiod just nu! Galet vad han lär sig mycket på en och samma gång. Jag hinner inte med så bäst jag skriver ner lite.

* Pratar en massa. Det kommer nya ord och uttryck varje dag.. Det är så roligt att höra Elliot prata och få ta del av hans tankar. Ju mer ord han kan få fram desto nöjdare blir Elliot. Han blir så frustrerad när han inte kan säga vad han vill.

* Elliot är helt blöjfri dagtid nu sen 2 veckor tillbaka. Nätterna har jag inte testat ännu, ska ta tag i dte om ett tag. Oliwer slutade ju kissa på natten när vi tog bort blöjan. Kanske är Elliot likadan? Så var det ju nämligen med blöjan nu på dagarna. Jag plockade bort den och sa att han kan kissa pottan och visst kunde han det..
Det återstår att se... Träning ger färdighet!

* Cyklar på sin springcykel. Från att inte alls vilja sitta på cykeln så skulle han absolut ha med cykeln till dagmamman igår. Sagt och gjort, låång tid tog det att komma till dagmamman men han fixade det. På vägen hem var han betydligt mycket bättre på det. Idag cyklade han på den som om han aldrig gjort annat.
Han är så stolt! Det lyser om honom när han sitter där på cykeln och ropar "Mamma Ejott fooort".. (Elliot kan cykla fort). Elliot och Oliwer cyklar nu bredvid varande och låter som motorcyklar hela tiden :). Tänk att äntligen få göra som storebror.. Vilken lycka!

* Leken har utvecklats mycket det sista också.. Kanske i samband med att talet kommer igång. Det är så kul att lyssna på dom när dom sitter i sitt rum och leker roll lekar. När till och med Elliot sitter och förvrider rösten då han härmar en annan figur/roll. Ibland får man sig några härliga skratt!

Snart är du hela 2,5 år Elliot! En liten kille med en enorm vilja och ett otroligt humör men helt underbar! När du helt oväntat kommer och pussas/kramas och säger  ejjot mee (vilket betyder älskar dig) då smälter jag!

3 kommentarer:

Emma Viklund sa...

Men vilken fin bild, han ser så lugn och harmonisk ut, lite ovant då han annars verkar vara en liten vilde hihi... sötnos!

Men visst är det härligt med alla ord och meningar och allt vad det är, som bara bubblar ur dom nu... Varje dag står jag och Joel och gapar efter att Viggo sagt nånting, vi blir lika förvånad varje gång :) Händer verkligen massor nu och det är så kul!

stina sa...

Åh vad duktigt av honom! Det är ju ganska tidigt, vad ag har försttt att slua med blöjan innan 3 år, eller har jag fel? Berätta gärna hur ni gjorde med blöjan!!!! Bella visar tecken på att vilja bli av med den och hon svarar alltid rätt på frågan om hon är kissnödig eller om hon har bajsat! Kram Stina

Anonym sa...

Så härligt att läsa:D

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea