söndag 26 oktober 2008

Ännu en jobbig natt

Upplagd av Amy kl. 01:54
Oliwer har blivit sjuk... Igår va han förkyld hela natten och kvällen tills idag gav vi honom nässpray för att det skulle bli lättare att sova. Det verkade fungera bra fram tills klockan 01.20 då han vaknade och knappt kunde andas... Stackarn.
Har antagligen fått falsk krupp! Så nu sitter vi ute på balkongen i regnet och kallt är det med. Men sjukvårdsupplysningen sa att vi skulle sitta där minst 30 min så det blir väl ännu en sömnlös natt för oss alla tre. Hoppas han blir bättre snart så vi slipper åka in till sjukhuset iaf!

Hoppas alla andra sover gott iaf :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad är falsk krupp för något?

Anonym sa...

nojjig med falsk krupp just nu, så mitt tips är att åka in. Min kompis var inne förra lördagen (med lucas) för han hade så hög feber och dom inte fick ner det, sen pkte dom in igen då hade han fått falsk krupp (heter det så) och fick ligga inne, sen blev dom hemskickade i fredags ringde dom så nu är dom isolerande och får inte gå ut ur rummet för han har haft infektionen för lögne så dom vita blodkropparna har slutat utvecklas och hans imunnförsvar är borta. så kolla upp det!

Skicka en kommentar

Vad tycker du?

 

Amy - 3 barns mamma vid 23 Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea